Laagdrempelig 
De basis van elk PeuterCafé is een gezellig ontmoetingsmoment waarbij ouders en verzorgers samen iets doen met hun peuter. Denk aan een leuk…

Laagdrempelig 
De basis van elk PeuterCafé is een gezellig ontmoetingsmoment waarbij ouders en verzorgers samen iets doen met hun peuter. Denk aan een leuke knutsel, een fijn voorleesmoment of een spelletje. Daarnaast is er ook ruimte voor ontmoeting. Ouders en verzorgers zitten in een grote kring en in het centrum daarvan spelen de kinderen met het speelgoed dat aanwezig is. Ook is er een tafel om aan te kleuren. Regelmatig zijn er sprekers te gast die vertellen over interessante, opvoedkundige thema's. Denk bijvoorbeeld aan het belang van bewegen met je peuter door Sportbedrijf Lelystad, een bezoek van de kindertandarts en een Iene Miene Media-onderzoek over het gebruik van tablets en smartphones onder kinderen. Op de laatste vrijdag van de maand sluit bibliotheekmedewerker Ageeth aan met Verrassing op Vrijdag met Ageeth. Zij zorgt dan voor een leuke verrassing in de vorm van voorlezen, liedjes zingen, knutselen of gezellig samen iets doen. Neem voor het actuele overzicht van alle gastsprekers en activiteiten een kijkje op limonadebrigade.nl/lelystad/agenda-lelystad.   

Over de LimonadeBrigade 
De LimonadeBrigade is een lokaal team dat onder andere bestaat uit de volgende samenwerkende organisaties: FlevoMeer Bibliotheek, Kraamzorg “Een mooi begin”, Humanitas – Home-Start, gemeente Lelystad en de GGD. Samen werkt dit team aan hetzelfde doel: ieder kind uit Lelystad de kans bieden om uit te groeien tot een krachtig mooi mens. 

Wanneer

  • Elke vrijdag vanaf 25 oktober 2024 t/m 27 december 2024 10.00 - 12.00 uurMeer Informatie

Locatie

Heb je een tip over Flevoland die je graag wilt delen?

Meld je tip hier aan

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!